Hi,

Een goede basis is alles!

De informatie die we vorige week hadden meegegeven is een groot deel van de basis van Silverfin. Om deze goed onder de knie te krijgen is de focus voor deze week heel eenvoudig: verwerk 1 à 2 dossiers in Silverfin.
Loopt alles tot nu toe heel vlotjes? Probeer jezelf dan zeker even uit te dagen deze week door een ingewikkelder dossier (meerdere vaste activa rekeningen, meerdere rekening couranten, verschillende leningen/leasings,...) erbij te nemen en af te sluiten in Silverfin!

Inhoudstafel

Hoe gebruik je Silverfin op de efficiëntste manier?

Bekijk deze video's die een overzicht geven van hoe je best kan werken in de templates/rekeningen van Silverfin.
Hou deze bij de hand wanneer je start met het verwerken van dossiers in Silverfin.

Heb je nog problemen/vragen over bepaalde templates, weet dan dat je de Helpdesk ter beschikking hebt. Door een zoekterm in de balk in te geven kom je naar het desbetreffende artikel/masterclass.

Wat we deze week van jullie verwachten

1. Verwerk 1 à 2 dossiers en probeer deze op 100% te krijgen
Mochten bovenstaande stappen niet duidelijk zijn en/of ben je er nog niet in geslaagd om tegen het einde van deze week een dossier te verwerken, stuur dan zeker even een mailtje naar je persoonlijke CSM!
 Veel succes & tot volgende week!