*Geschatte tijdsbesteding: 1 à 2 uur

Hi,

Een nieuwe week, een nieuw onderdeel van Silverfin onthuld!

Deze week bekijken we in detail het verfijnen van de kantooromgeving! De afgelopen weken hebben we voornamelijk op “dossierniveau” gewerkt, m.a.w. we hebben het dossier zelf proberen vervolledigen. Nu is het voor jullie, de admin users/key users, ook aangewezen om een aantal zaken op kantoorniveau in orde te gaan zetten.

Inhoudstafel

Sterren vastleggen op kantoorniveau

Nu jullie verschillende rekeningen/toelichtingen hebben verklaard in Silverfin is het tijd om even te gaan kijken welke van deze toelichtingen/rekeningen je voor ieder dossier zeker wenst aangesterd zien. Zo kan je een meer consistente manier van werken uitrollen binnen jullie kantoor en bepaal je over alle dossiers heen welke toelichtingen/rekeningen verklaard moeten worden.*

Stel je selectie op in de workflow van een bepaald dossier en laat je CSM weten dat je dit hebt gefinaliseerd. Je CSM zal ervoor zorgen dat deze voor ieder dossier standaard worden aangesterd.

*Geen zorgen, wens je in een bepaald dossier nadien toch nog bepaalde extra toelichtingen/rekeningen te verklaren, of net niet te verklaren, kan je dit wel nog steeds aanpassen.

Dossiersjablonen, workflows & werkschermen

Het uitleggen van rekeningen en toelichtingen die jullie afgelopen weken hebben gedaan in de dossiers zijn een deel van de workflow “werkdossier”. De rekeningen/toelichtingen die daarin zijn opgenomen hebben een bepaalde volgorde die je zelf kan bepalen op kantoorniveau, zodanig dat je voor ieder dossier deze zelfde volgorde kan gaan hanteren.

De volgende masterclass legt je alles uit hoe je op kantoorniveau sjablonen, workflows & werkschermen kan instellen, die jullie werkwijze in Silverfin heel consistent kunnen maken:

Ga hier zeker deze week even mee aan de slag en probeer als admin user een gepaste structuur uit te tekenen op kantoorniveau!

Knoppen op kantoorniveau

Zoals al eerder was duidelijk geworden heb je in Silverfin 2 niveau’s: een kantoorniveau (algemene instellingen overheen alle dossiers) en een dossierniveau (op dit niveau zit je te werken in een individueel dossier). Lees zeker even dit artikel artikel na om te weten waarvoor alle knoppen op kantoorniveau precies staan.

Zoals je ziet gaat het deze week over meer “algemene instellingen” op kantoorniveau. We willen je daarnaast toch ook blijven aanmoedigen om nog zoveel als mogelijk dossiers verder af te sluiten in Silverfin met de stappen uit de weken voorheen.

Immers: oefening baart kunst!

Afsluit huidig boekjaar & open nieuw boekjaar

Hoe sluit je een periode en hoe maak je een nieuwe periode aan naargelang je gebruik maakt van een synchronisatie of manuele upload?

Leer alles hierover in onderstaande masterclass!

Jouw "onboarding week 4" in Silverfin

Wat staat er deze week op jullie Silverfin-planning:

1.  Bepalen welke sterren je wenst vast te leggen op kantoorniveau & dat laten weten aan jouw CSM.
  2. Kennis van de werking/instellingen van dossiersjablonen, workflows en werkschermen in Silverfin.
  3.  Denk hierbij alvast even hoe welke structuur je wenst toe te passen in jouw kantoor.
  4. Kennis van de knoppen op kantoorniveau in Silverfin.
  5. Verder dossiers blijven afsluiten in Silverfin - blijven oefenen

Wens je graag bepaalde zaken te bespreken of te overlopen met jouw CSM, stuur dan gerust een mailtje.