GebruikersrollenAdminPersoneel✗ Externe gebruiker✗ Pulse gebruiker

* Geschatte tijdsbesteding: 1 uur

Stijlen/bundels creëren

Hi, deze week staan we stil bij het maken van onze boekjes/bundels via Silverfin. Gedaan met het verzamelen van verschillende Excel bestanden/PDF’s & Word documenten bij elkaar!

In Silverfin kan je met een paar drukken op de knop eenvoudig je bundel gaan opstellen. Je kan dit doen op kantoorniveau (Stijlen), m.a.w. je gaat op kantoorniveau een vaste bundel definiëren dat je voor verschillende dossiers wilt gaan gebruiken.

Of je kan dit gaan doen op dossierniveau waarbij je een specifieke bundel maakt voor 1 bepaald dossier. Je vindt alles over dit topic in deze Masterclass.

Ben je een admin user? Probeer dan zeker even deze week jullie stijl/bundel te definiëren op kantoorniveau op basis van de info in de masterclass. Je zal verstelt staan van hoe eenvoudig je een grote bundel kunt maken!
Indien jullie werken met een voorblad voor jullie bundels en deze nog niet hebben doorgestuurd naar jullie CSM, bezorg deze zeker zodat deze kan geupload worden in jullie omgeving. Een voorblad uploaden in Silverfin is trouwens heel gemakkelijk en kunnen jullie ook zelf toevoegen op kantoorniveau zoals in de Masterclass toegelicht.
Zoals je ziet gaat het deze week dus over het definiëren van de bundel op kantoorniveau. Toch willen we je daarnaast ook nog blijven aanmoedigen om nog zoveel als mogelijk dossiers verder af te sluiten in Silverfin met de stappen uit de voorgaande weken. Hoe meer dossiers je hebt afgesloten des te sneller je met alle in’s & out’s zal weg zijn!

Collega's wegwijs maken in Silverfin

In principe heb je nu alle standaard informatie gekregen om een dossier te gaan voorbereiden in Silverfin, zoals: hoe zit een werkdossier in elkaar, hoe kan je je jaarrekening en vennootschapsbelasting voorbereiden (als je hiervoor een licentie hebt). De komende weken tijdens de onboarding gaan we jullie kennis uitbreiden over het Silverfin platform.

Vanaf nu is het ook de bedoeling dat jouw collega-medewerkers ook worden getraind in Silverfin, op basis van de informatie van afgelopen weken. Wacht dus zeker niet tot het einde van deze onboarding om jouw medewerkers te gaan trainen over de manier van werken in Silverfin.

Om de opleiding van jouw collega's op gang te zetten kan je gebruik maken van:

• De informatie uit voorgaande en komende onboarding mails.
  • De Campus: online click-through om het platform te leren kennen.
  • Onze workshops voor nieuwe Silverfin-users.
  • Online helpdesk met artikels en masterclasses over zowat elk topic.

Uiteraard blijft onze support afdeling ter beschikking voor technische/dringende vragen via support@silverfin.com.

Korte samenvatting van jullie to do's deze week:

1. Kennis van Stijlen in Silverfin (kantoorniveau en dossierniveau: Bepaal jullie stijl(en) die je wenst in te stellen op kantoorniveau (admin user)
  2. Starten met het opleiding van jouw collega's in Silverfin
  3. Verder dossiers blijven afsluiten in Silverfin - blijven oefenen

Good luck & tot volgende week!