De Pulse is een uitgebreid communicatieplatform waarmee je jouw klanten kunt betrekken bij hun financiële gegevens en naadloos kunt communiceren met hun accountants. Deze artikel laat je zien hoe je als admin-gebruiker het standaard Pulse-sjabloon kunt gebruiken of een meer gepersonaliseerd sjabloon kunt creëren.

Inhoundstafel

Waar vind ik een Pulse-sjabloon?

Om toegang te krijgen tot Pulse-sjablonen en hun instellingen te configureren, klik je als admin gebruiker op het tabblad ‘Pulse’ op kantoor niveau.

Pulse-sjablonen

1. Standaardsjabloon: Er is een actief 'standaard' sjabloon dat automatisch wordt geselecteerd wanneer een nieuw bestand aan de omgeving wordt toegevoegd. Je kunt het standaardsjabloon op elk moment aanpassen.
  2. Je kan bestaande sjablonen aanpassen of nieuwe sjablonen creëren.
Het kiezen van een ander standaardsjabloon heeft geen invloed op bestanden die het vorige sjabloon gebruiken. Sjablonen worden niet automatisch bijgewerkt.

Pulse-sjablonen aanpassen

Binnen een Pulse-sjabloon kun je drie blokken instellen:

1. Pulse-trends (Pulse-formules): Het definiëren van formules is vergelijkbaar met hoe het in rapporten wordt gedaan. Je kunt tags creëren op basis van rekeningenreeksen, bijvoorbeeld #60__64 omvat alle rekeningen van 60 tot 64. Dit stelt je in staat om klanten de resultaten van specifieke berekeningen te tonen.
  2. Nuttige links: Voeg een lijst van links toe die je met je klant wilt delen. Stel nuttige links in door de volledige URL in te voeren.
  3. Pulse-uploadmappen: Je kunt de structuur van de mappen bepalen waarin een klant zijn documenten uploadt. Als een klant (Pulse-gebruiker) besluit een document te uploaden, kan hij of zij eenvoudig de juiste map selecteren.
    • Titel: De naam die zichtbaar is voor gebruikers in Pulse.
    • Pad: De locatie waar documenten worden opgeslagen binnen jouw mappenstructuur. Je kunt meerdere submappen onder 'Documenten' aanmaken. Gebruik een '/' om naar een specifieke map te verwijzen, bijvoorbeeld submap 'verkoopfacturen' onder de map 'klanten_upload'. Let op: dit is hoofdlettergevoelig.
De bestemmingsmap hoeft niet vooraf te bestaan. Deze wordt automatisch aangemaakt wanneer de Pulse-gebruiker deze selecteert tijdens het uploaden van het bestand.

Wanneer een Pulse-gebruiker een document wil toevoegen, moet hij of zij klikken op de knop 'Nieuw bestand uploaden' in het Pulse-platform:

Vervolgens worden ze gevraagd om het document te uploaden en een bestemmingsmap te kiezen:

Om Pulse-gebruikers toegang te geven tot de documenten die ze hebben geüpload, moet je de map openbaar maken in het dossier.