Dit artikel legt uit hoe je de taalinstellingen van een dossier kunt wijzigen, wat invloed heeft op sjablonen en workflows.

Om de taal van een dossier te wijzigen, volg je deze stappen:

1. Klik op de taalafkorting in de rechterbovenhoek van het scherm.
  2. Selecteer de gewenste taal uit de beschikbare opties.

Deze actie verandert de sjablonen en workflows naar de gekozen taal. Let echter op dat de namen van rekeningen niet automatisch worden vertaald. Als je bijvoorbeeld de taal instelt op Nederlands, worden de sjablonen 'Verworpen uitgaven' en 'Vaste activa" vertaald, samen met titels en subtitels, maar de rekennamen blijven in de oorspronkelijke taal.