In dit artikel leggen we twee handige manieren uit om snel een dossier te vinden in Silverfin, afhankelijk van je huidige locatie binnen het platform.

Inhoundstafel

Manieren om een klantdossier te vinden in Silverfin

Op de Kantoor-Overzichtpagina

Dit is de pagina die je ziet na het inloggen of wanneer je op het logo in de linkerbovenhoek klikt. Afhankelijk van het aantal dossiers waar je toegang toe hebt, kun je een lijst van dossiers zien of een zoekbalk.

• lijst met klanten: Klik op de naam van het dossier dat je wilt openen.
  • zoekbalk: Typ de eerste letters van het dossier dat je zoekt, en je opties verschijnen automatisch.

Gebruik van de Control + J (Windows) of Command + J (Mac)

Deze sneltoets wordt je beste vriend! Denk aan de 'J' als in 'jump'. Met deze functie kun je snel zoeken naar alle dossiers waar je toegang toe hebt, evenals naar toelichtingen en rekeningen binnen een dossier. Waar je ook bent in Silverfin, druk op 'Ctrl + J' (Windows) of 'Cmd + J' (Mac) op je toetsenbord om de zoekbalk te openen.

Video-tutorial over het vinden van een dossier in Silverfin