Het omzetten van je rapporten naar Excel-formaat vergemakkelijkt de verwerking en analyse van gegevens. In deze handleiding laten we je stap voor stap zien hoe je je rapporten snel kunt downloaden als Excel-bestanden, zodat je ze eenvoudiger kunt beheren en analyseren.

Stappen om je rapport als Excel te downloaden

1. Ga naar je dossier en klik op het tabblad 'Rapporten'.
  2. Open het rapport dat je als Excel wilt downloaden.
  3. Klik op de knop 'Acties'.
  4. Kies de optie 'Alles in Excel downloaden'.
Met deze eenvoudige stappen heb je je rapport in Excel, klaar voor verdere analyse en gebruik.