In Silverfin kun je nieuwe rekeningen direct aanmaken als ze nog niet in je boekhoudsysteem bestaan. Dit is handig voor taken zoals budgettering of het simuleren van correcties wanneer de rekening niet beschikbaar is in je boekhoudsoftware. Lees verder om te leren hoe je een nieuwe rekening in Silverfin kunt toevoegen.

Inhoudstafel

Er zijn twee methoden om een rekening in Silverfin aan te maken:

Optie 1: Via het tabblad Rekeningen

1. Ga in het dossieroverzicht naar 'Rekeningen'.
  2. Klik op de knop 'Nieuwe rekening'.
  3. Vul de vereiste velden in.
  4. Klik op de knop 'Rekening toevoegen'
  5. Klik op de knop 'Mapping' om de rekening te koppelen.
De nieuwe rekening wordt grijs weergegeven totdat er een waarde op geboekt is.

Optie 2: Via een correctie

1. Ga in het dossieroverzicht naar 'Correcties'.
  2. Klik op de knop 'Nieuwe correctie'.
  3. Voeg de nieuwe rekening toe.
  4. Zodra de rekening is toegevoegd en de mappinglijst actief is, zorg ervoor dat de rekening correct wordt gekoppeld.

Door deze stappen te volgen, kun je nieuwe rekeningen efficiënt beheren en integreren in Silverfin.