In Silverfin kun je bepalen of documenten zichtbaar zijn voor Pulse-gebruikers (klanten) door mappen openbaar of privé te maken. Deze artikel legt uit hoe je deze instellingen beheert om ervoor te zorgen dat de juiste documenten toegankelijk zijn.

Inhoudstafel

Beheer van documentzichtbaarheid in Silverfin

Je kunt documenten openbaar of privé maken. Openbare documenten zijn zichtbaar voor Pulse-gebruikers die toegang hebben tot het dossier. Om documenten verborgen te houden voor je klant, plaats je ze in een privémap.

Belangrijke informatie

• Individuele documenten zijn standaard openbaar en zichtbaar voor Pulse-gebruikers.
  • Individuele documenten kunnen niet privé worden gemaakt.
  • Pulse-gebruikers hebben geen toegang tot de sectie 'Periodespecifieke documenten' op het tabblad Documenten.

Mappen identificeren

• Een rood oog met een streep erdoor betekent dat de map privé is en niet zichtbaar voor Pulse-gebruikers.
  • Geen rood oogpictogram betekent dat de map of het document openbaar is en zichtbaar voor Pulse-gebruikers.

Hoe maak je een map openbaar?

Als je Pulse-gebruikers toegang wilt geven tot documenten in een privémap, moet je de map openbaar maken.

1. Klik op de naam van de map.
  2. Klik op de knop 'Acties' en selecteer 'Maak publiek'.

Hierdoor krijgen Pulse-gebruikers toegang tot de documenten in de voorheen privé map.