Dit artikel biedt een uitgebreid overzicht van het kantoor-niveau binnen het Silverfin-platform. We zullen uitleggen hoe je toegang krijgt tot dit niveau en wat elke functie en knop betekent, zodat je het platform effectiever kunt navigeren en gebruiken.

Inhoudstafel

Hoe krijg ik toegang tot het kantoor-niveau?

Je kunt eenvoudig toegang krijgen tot het kantoor-niveau door te klikken op het Silverfin 'S'-logo in de linkerbovenhoek van je scherm.

Wat betekenen de verschillende knoppen op het 'Kantoor-niveau'?

Gebruikers

Hier vind je een overzicht van alle gebruikers binnen je Silverfin-omgeving. Klikken op deze knop toont een onderscheid tussen personeel en externe gebruikers. Er zijn twee typen externe gebruikers:

• Pulse-gebruikers
  • Externe medewerksers

Pulse

In deze sectie kun je verschillende Pulse-instellingen configureren, zodat je kunt bepalen welke informatie je wilt delen met je klanten via Pulse.

Stijlen

Op kantoor-niveau kun je bepalen hoe je exportbundels eruit zullen zien voor je eindklanten.

Sjablonen

Deze sectie biedt een overzicht van alle templates die beschikbaar zijn voor gebruik binnen je kantoor:

• Dossierconfiguraties: Bevat dossiersjablonen, workflows, workflow werkschermen, checklists, en meer.
  • Rapporten: Hier kun je rapport-sjablonen instellen om de weergave van je rapporten te definiëren. Deze kunnen later worden aangepast op dossier-niveau voor ontgrendelde rapporten.
  • Documenten: Toegang tot alle actieve documenten binnen je kantooromgeving.
  • Toelichtingen: Bevat alle sjablonen die worden gebruikt om meerdere rekeningen gezamenlijk te verklaren, zoals vaste activa, leasing & leningen, btw-saldi, enz.
  • Rekeningsjablonen: Deze rekeningdetails specificeren hoe elke rekening moet worden verklaard.

Geavanceerd

Hier vind je diverse kantoorsettings, waaronder de naam van je Silverfin-kantooromgeving, standaardtaal, standaardstijl, standaard rekeningsjabloon, en meer.

Start

Gebruik deze knop om te zoeken naar dossiers waartoe je toegang hebt binnen Silverfin.

Mijn Inbox

Deze sectie bevat al je persoonlijke communicatie.

Insights en Triggers

Gebruik deze knop om de data van alle dossiers in een overzicht te bekijken, gericht te zoeken naar dossiers die aan specifieke criteria voldoen, en meldingen te ontvangen over bepaalde situaties.

Syncs

Hier vind je de synchronisaties die zijn ingesteld tussen je Silverfin-omgeving en je boekhoud- of administratieve pakketten.

Facturen

In deze sectie de zaakvoerder van het kantoor kan de facturen inzien die gerelateerd zijn aan de Silverfin-licentie.