De functie 'Mijn Inbox' helpt gebruikers om snel berichten te bekijken en te beantwoorden waarin ze worden genoemd, waardoor het communicatiebeheer wordt vereenvoudigd. Lees verder om te ontdekken hoe het werkt op zowel kantoor- als dossierniveau.

Inhoudstafel

Mijn inbox op kantoorniveau

Mijn Inbox’ biedt een overzicht van berichten over alle klantendossiers, waaronder:

• Alle zelfgeschreven communicatie (notities en/of To-do's).
  • Alle communicatie waarin de gebruiker persoonlijk of met @internal/@external werd genoemd.
  • Alle communicatie van de dossiers die de gebruiker volgt.

Mijn inbox op dossierniveau

Mijn dossier-inbox’ stelt je in staat om efficiënt alle communicatie binnen een specifiek dossier te zien wanneer je persoonlijk wordt genoemd of wanneer @internal/@external wordt gebruikt.

Belangrijke informatie

• Pulse-gebruikers zien alleen communicatie als ze specifiek worden genoemd (‘@pulseusername’) of @external wordt gebruikt.
  • Interne communicatie is niet zichtbaar voor externe bijdragers.
  • Gebruikers kunnen zichzelf vermelden in een To-do/Notitie.
  • Het afvinken van een To-do genereert geen nieuwe bericht in de inbox. Een workaround is om naast het afvinken ook een commentaar te geven om een melding te triggeren.