Gebruikersrollen AdminPersoneel✗ Externe medewerker✗ Pulse gebruiker

Geschatte tijdsbesteding: 1 à 1,5 uur

Hi,

Hopelijk heb je de voorgaande weken allemaal goed doorstaan en ben je als het goed is nu volop dossiers aan het afsluiten in Silverfin.

Kortom kunnen we er nu vanuit gaan dat je nu:

• Verschillende dossiers hebt afgesloten in Silverfin (werkdossier op 100%).
  • Je het verschil kent tussen dossiersjablonen, workflows & werkschermen.
  • Je weet waarvoor alle knoppen op kantoorniveau staan.
  • Je standaardbundel/stijl op kantoorniveau gemaakt hebt die je gaat gebruiken voor alle dossiers.

Mocht je tegen het einde van deze week nog niet geslaagd zijn in één van bovenstaande zaken, stuur dan zeker even een mailtje naar je persoonlijke CSM.

Goed nieuws deze week: je hebt het grootste deel al verwerkt, nu nog enkele kleinere deeltjes!

Inhoudstafel

Verslaggeving in Silverfin

Het volgende focuspunt is de verslaggeving in Silverfin. Tot op vandaag zal je de situatie wel herkennen dat je de verslaggeving moet afwerken in Word en zelf ook de aanpassingen moet doen als er nieuwe wetgeving van kracht is. Dankzij Silverfin hoef je je daar geen zorgen meer over te maken en zorgen wij dat de verslaggeving altijd up to date is. Ook zal je merken dat alle belangrijke bedragen mee doorstromen in de verslaggeving zodat jij enkel nog maar de controlerende functie moet uitoefenen.

Alles over de verslaggeving in Silverfin wordt toegelicht in deze Masterclass:

Jullie to-do's voor deze week

• Kennis werking verslaggeving in Silverfin
  • Toevoegen verslaggeving in enkele dossiers en de verslaggeving daar vervolledigen
  • Kennis van de 3 vuistregels van de verslaggeving in Silverfin
  • Zoveel mogelijk dossiers afsluiten in Silverfin, zodat je binnenkort een echte "Silverfinmaster" wordt!
  • Jouw collega's verder opleiden in Silverfin

Uiteraard is er nog heel wat extra informatie te vinden op onze online Helpdesk, over alle onderwerpen. Zijn er zaken waar je geen antwoord op vindt, aarzel dan niet om contact op te nemen!