Dit artikel biedt een gedetailleerde, stapsgewijze handleiding voor het aanmaken van een nieuw cliëntendossier binnen jouw kantoor omgeving, exclusief voor gebruikers met adminrechten. Volg deze instructies om het proces te stroomlijnen en de gegevens van uw kantoor effectief te beheren.

Inhoudstafel

Belangrijke informatie

• Alleen gebruikers met adminrechten kunnen nieuwe dossiers aanmaken.
  •  Om een nieuw dossier toe te voegen, navigeer naar de homepage van uw kantoor en selecteer 'Nieuw dossier toevoegen'.

Stapsgewijze handleiding voor het toevoegen van een nieuw dossier

Stap 1: Synchronisatie

1. Dossier type: Silverfin biedt verschillende dossier types aan waaruit je kan kiezen. Let op, een analytisch dossier brengt extra kosten met zich mee.
  2. Synchronisatiemethode: Kies voor automatische synchronisatie of handmatige upload via een Excel-bestand. Specificeer de einddatum van het eerste boekjaar.
  3. Rapporteringsfrequentie: Stel de rapporteringsfrequentie in (bijv. maandelijks, driemaandelijks).
  4. Munteenheid: Specificeer de valuta van het dossier. Silverfin doet geen valutaomzetting.

Stap 2: Administratieve synchronisatieopties

Bepaal of je gegevens wilt ophalen via de administratieve synchronisatie. Deze functie stelt je in staat om gegevens zoals de volgende te synchroniseren:

• Bedrijfsnaam
  • Bedrijfsadres
  • Vennootschapsvorm
  • Namen van bestuurders of aandeelhouders

Stap 3: Details van het dossier

Vul basisgegevens over je bedrijf in, zoals de naam, het adres en de vennootschapsvorm. Alleen de bedrijfsnaam is in dit stadium verplicht. Je kunt later ontbrekende informatie toevoegen indien nodig.

Stap 4: Dossiersjabloon

Kies het dossiersjabloon voor het dossier. Dit sjabloon, dat aangemaakt en beheerd wordt op kantoorniveau, voegt automatisch een reeks workflows en rapporten toe aan het dossier, wat het instelproces vereenvoudigt.

Stap 5: Pulse Setup

Kies het Pulse-sjabloon voor het dossier. Het Pulse-sjabloon bepaalt wat externe cliënten zien bij het inloggen. Het Pulse-sjabloon wordt door admin-gebruikers op kantoorniveau aangemaakt.

Step 6: Gebruikerstoegang

Bepaal wie toegang krijgt tot het dossier en in welke mate. Er zijn drie toegangslevels om uit te kiezen: intern personeel, externe Pulse gebruikers en externe medewerkers. Zorg ervoor dat je de juiste toegangsrechten toewijst om de gegevensbeveiliging en goede samenwerking te waarborgen.

Nadat u al deze stappen heeft voltooid, kunt u direct aan de slag met het nieuwe dossier!