User Roles Admin/ StaffExternal contributor✗ Pulse

Nieuw in Silverfin? Welkom aan boord!

Bekijk onderstaande filmpjes en leer stap-voor-stap hoe je een dossier afsluit in Silverfin. Dit is slechts het begin, volg ook nog een workshop en reken op de steun van je customer success manager om Silverfin helemaal te leren kennen.

Inhoudstafel

Wat is Silverfin?

Silverfin is een innovatieve oplossing die jullie kantoor helpt bij het beheren en automatiseren van financiële processen. In deze korte inleiding leggen we uit wat Silverfin precies is en hoe het kan bijdragen aan een efficiënter werkproces.

Introductie tot het dossier

Bij het starten van een nieuw dossier in Silverfin zijn er enkele belangrijke stappen en aandachtspunten. We laten zien hoe je een dossier aanmaakt, welke gegevens essentieel zijn, en hoe je deze gegevens kunt bewerken.

Rekeningen detailleren & toelichtingen opmaken

Het detailleren van rekeningen en het opmaken van toelichtingen in Silverfin is eenvoudig. We leggen uit hoe je dit doet en wat de verschillende symbolen betekenen, zoals de groene bollen, rode driehoeken, vierkanten en sterren. Deze symbolen helpen je bij het volgen van de voortgang van je dossier.

Verslag en financieel rapport opmaken in Silverfin

Leer hoe je een gedetailleerd verslag en financieel rapport kunt opstellen in Silverfin, zodat je altijd de meest accurate en up-to-date informatie beschikbaar hebt.

Een bundel exporteren uit Silverfin

Ontdek hoe je eenvoudig een bundel van documenten en rapporten kunt exporteren uit Silverfin, zodat je deze kunt delen of archiveren volgens de behoeften van je kantoor.

Vragen?

Heb je vragen of behoefte aan ondersteuning? Neem contact op met je customer success manager of ons supportteam via support@silverfin.com. We staan klaar om je te helpen!