Dit artikel legt uit hoe je correcties van de ene periode naar de andere kunt kopiëren in een paar eenvoudige stappen.

Correcties gelden alleen voor de periode waarin ze zijn gemaakt en worden niet automatisch overgedragen naar de volgende periode. Net zoals bij sjablonen kun je ze echter handmatig naar een andere periode kopiëren.

Stapsgewijze handleiding voor het kopiëren van correcties

1. Navigeer naar de periode waarin je de gekopieerde correctie wilt toepassen, en ga naar het tabblad 'Correcties'.
  2. Klik op 'Acties'.
  3. Selecteer 'Kopieer correcties'.
  4. Kies de periode waarvan je de correcties wilt kopiëren. Alleen periodes met eerder gemaakte correcties zijn beschikbaar om te selecteren.
  5. Selecteer de correcties die je wilt kopiëren. Je kunt:
    • op categorie selecteren – intern of extern,
    • handmatig selecteren – specifieke correcties zelf kiezen,
    • op tags selecteren – kies de tag die aan de correctie is toegekend.
  6. Nadat je je selectie hebt gemaakt, klik je op 'Correcties kopiëren'.