Dit artikel legt uit hoe je de Silverfin Marketplace kunt gebruiken om rekeningensjablonen, toelichtingen en rapporten te vinden en te activeren. Het behandelt waar je de Marketplace kunt vinden, pakketbeheer en hoe je je eigen sjablonen kunt bijdragen.

Inhoudstafel

Wat is de Marketplace?

Denk aan de App Store toegepast op Silverfin, en je krijgt de Silverfin Marketplace!

• De Silverfin Marketplace is waar je alle Silverfin rekeningensjablonen, toelichtingen, rapporten en meer vindt. Je omgeving zal de rekeningensjablonen en toelichtingen bevatten die via de Marketplace zijn geactiveerd.
  • Alle klanten beginnen met standaardpakketten, maar op elk moment kunnen extra pakketten toegevoegd worden.

Aan de slag met de Marketplace

Waar vind je de Marketplace?

1. De Marketplace is beschikbaar voor gebruikers met admin-rechten. Admin-gebruikers kunnen ernaartoe navigeren door op kantoorniveau op ‘Sjablonen’ te klikken en vervolgens 'Marketplace' te selecteren.
  2. Om te zien welke pakketten al in je omgeving actief zijn, kunnen admin-gebruikers op 'Mijn pakketten' klikken.

Verkennen en toevoegen van pakketten

1. Binnen de Marketplace kun je verschillende pakketten verkennen met de filters aan de linkerkant.
  2. Om updates voor bestaande sjablonen of toelichtingen te controleren, klik je op het pakket om de details te bekijken en nieuwe elementen te activeren.
  3. Om een nieuw pakket toe te voegen, neem je contact op met je Customer Success Manager.

Sjablonen toevoegen aan de Marketplace

Als je sjablonen hebt ontwikkeld die nuttig kunnen zijn voor anderen, laat dit dan weten aan je Customer Success Manager. Zij zullen je begeleiden bij het proces van het bijdragen aan de Marketplace.