Gebruikersrollen
AdminPersoneelExterne medewerkerPulse-gebruiker

Dit artikel legt uit hoe je klanten kunt toevoegen als Pulse-gebruikers via twee methoden: het tabblad 'Gebruikers' op bedrijfsniveau of binnen het klantdossier. Het biedt stapsgewijze instructies over het invoeren van klantgegevens, het verzenden van bevestigingsmails en het beheren van gebruikersrechten voor efficiënt gebruik van de Pulse-functie.

Inhoudstafel

Hoe voeg ik een Pulse-gebruiker toe op bedrijfsniveau?

1. Klik op het tabblad 'Gebruikers' op de startpagina van je kantoor in Silverfin.
  2. Scroll naar beneden naar 'Extern' en klik op 'Externe gebruiker toevoegen'.
  3. Vul in de sectie 'Gebruikersdetails' de volgende velden in: E-mailadres: Het e-mail is verplicht. Elk e-mailadres moet uniek zijn, wat betekent dat je niet twee accounts met hetzelfde e-mailadres binnen hetzelfde bedrijf kunt hebben.
    Naam: De naam hoeft niet uniek te zijn. Meerdere accounts binnen hetzelfde bedrijf kunnen dezelfde naam delen.
    Taal: De gekozen taal bepaalt de standaardtaal van de startpagina van het bedrijf en de dossiers waartoe de gebruiker toegang heeft.
    Ontvangst mail verzenden: Als deze optie is aangevinkt, stuurt Silverfin de gebruiker een e-mail om hun wachtwoord in te stellen. Als deze niet is aangevinkt, kun je de bevestigingsmail verzenden nadat het account is aangemaakt.
    Single Sign-On (SSO) instellingen: Als deze optie is aangevinkt, moet de gebruiker inloggen met SSO. Als deze niet is aangevinkt, logt de gebruiker in op Silverfin met een wachtwoord of SSO-gegevens als ze behoren tot een andere SSO binnen het bedrijf.
  4. Klik in de sectie 'Externe toegang' op de knop 'Klantdossier toevoegen' en begin met typen van de naam van het dossier waartoe de nieuw aangemaakte gebruiker toegang moet hebben.

Hoe voeg ik een Pulse-gebruiker toe op dossierniveau?

1. Klik op het scherm met het klantoverzicht op de knop 'Dossier bewerken'.
  2. Ga naar het tabblad 'Gebruikers' en klik op 'Pulse-gebruiker toevoegen'.
  3. Vul de relevante gegevens in.

Als de optie 'Beheer toegang' is aangevinkt, kan een Pulse-gebruiker andere Pulse-gebruikers toevoegen. Deze functie is geactiveerd in de bedrijfsinstellingen. Neem contact op met je Customer Service Manager voor meer informatie.