Om een veilige en gestroomlijnde synchronisatie met ToW en MyMinFin te garanderen, is het essentieel om een digitale sleutel aan te maken via CSAM. Deze digitale sleutel zorgt ervoor dat de toegang tot en het beheer van gegevens veilig en efficiënt verlopen. Het proces omvat enkele eenvoudige stappen die je kunnen helpen bij het instellen en activeren van jouw digitale sleutel.

Inhoudstafel

Maak je digitale sleutel aan en synchroniseer automatisch met ToW en MyMinFin.

Aanmelden

Klik op 'Aanmelden' en meld je aan via Itsme.Scherm­afbeelding 2024-06-03 om 12.01.05.pngScherm­afbeelding 2024-06-03 om 12.06.16.png

Gebruikersnaam en wachtwoord

1. Kies 'gebruikersnaam en wachtwoord' en maak indien nodig een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord aan.
  2. Klik op 'Activeren'.Scherm­afbeelding 2024-06-03 om 12.14.28.png
  3. Kies en bewaar de gebruikersnaam en wachtwoord.

Scherm­afbeelding 2024-06-03 om 12.18.03.png

Beveiligingscode instellen

1. Ga naar 'Mijn digitale sleutels' → 'Beveiligingscode via mobile app' → 'Nieuwe mobiele app activeren'.Scherm­afbeelding 2024-06-03 om 12.19.29.pngScherm­afbeelding 2024-06-03 om 12.22.54.pngScherm­afbeelding 2024-06-03 om 12.23.41.png
  2. Is het e-mailadres dat getoond wordt niet correct? Dan kan je dit hier nog eenvoudig wijzigen, vervolgens klik je op 'Volgende'.Scherm­afbeelding 2024-06-03 om 12.24.50.png
  3. Installeer een authenticator-app op je smartphone (Duo Mobile of Google Authenticator) en klik op 'Volgende'.Scherm­afbeelding 2024-06-03 om 12.29.35.png
  4. Scan de QR-code met je mobiele app of voer de code handmatig in. Voer vervolgens de beveiligingscode in die je in de app hebt ontvangen. Noteer de 32-cijferige code voor latere verbinding in Silverfin. Noteer de 32-cijferige code voor latere verbinding in Silverfin.image (6).png

Integratie met Silverfin

1. Ga naar 'Mijn digitale sleutels' → 'Beveiligingscode via mobile app' → 'Wijzigen'.Scherm­afbeelding 2024-06-11 om 11.23.22.pngScherm­afbeelding 2024-06-11 om 11.20.39.png
  2. Wijzig de naam naar Silverfin en klik op 'Opslaan'.

Scherm­afbeelding 2024-06-11 om 11.21.05.pngVolg deze stappen zorgvuldig om ervoor te zorgen dat je digitale sleutel correct is ingesteld en gesynchroniseerd, wat een veilige en efficiënte integratie met Silverfin mogelijk maakt.

Gebruikersnaam en Wachtwoord herstellen

Heeft u al een geactiveerde gebruikersnaam en wachtwoord, maar bent u deze gegevens vergeten? Volg de onderstaande stappen om een nieuwe gebruikersnaam en/of wachtwoord in te stellen.

Gebruikersnaam en Wachtwoord instellen

1. Ga naar de herstelpagina.
  2. Voer uw e-mailadres in dat gekoppeld is aan uw account.
  3. Volg de instructies om een nieuwe gebruikersnaam en/of wachtwoord in te stellen.Scherm­afbeelding 2024-06-13 om 13.50.02.pngScherm­afbeelding 2024-06-13 om 13.50.26.png

Noteren van Uw Gegevens

1. Zorg ervoor dat u uw nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord noteert.
  2. U heeft deze gegevens later nodig om de synchronisatie in Silverfin te starten.

Scherm­afbeelding 2024-06-13 om 13.50.44.png

Integratie met Tax on Web (TOW)

Eenmaal je de stappen hebt uitgevoerd en een digitale sleutel via CSAM hebt aangemaakt, kun je verder met het activeren van de TOW-integratie in Silverfin. Meer informatie hierover kan je terug vinden in dit artikel.